NK Beachkorfbal Outdoor 2020

Zaterdag 30 augustus is The Hague Beach Stadium in Scheveningen (Den Haag) toch het decor van het NK Beachkorfbal Outdoor voor de D-, C-, B- A-jeugd en senioren. Het NK Beachkorfbal Outdoor was eerder geannuleerd vanwege de maatregelen die genomen waren in het kader van de coronacrisis. Door de versoepelingen die woensdag 24 juni j.l. bekend gemaakt zijn is het organiseren van het NK Beachkorfbal Outdoor -in beperkte vorm- weer mogelijk. Het volledige terrein van het The Hague Beach Stadium zal coronaproof zijn.

Programma:

11:00 – 14:00 D pupillen & C aspiranten
14:30 – 17:30 B aspiranten, A junioren, Senioren

Door de beperkte ruimte kunnen maximaal twintig teams per tijdsblok deelnemen. Is er een categorie niet meer beschikbaar in het formulier dan is die categorie vol. Dan kun je je aanmelding doorgeven (voor de reservelijst) via beachkorfbal@knkv.nl.
Voor alle aanmeldingen geldt dat deelname niet direct definitief is. In verband met de kleinere omvang van de events moeten we kijken naar de mogelijkheden en het aantal aanmeldingen per categorie. Het kan het ook zijn dat er per leeftijdscategorie slechts plaats is voor één team van een vereniging. We proberen hier zo spoedig mogelijk uitsluitsel over te geven.

Inschrijven kan tot 10 augustus 2020.
Deelname kost 25 euro per team.

N.B.: zonder betaling voor de voorinschrijving is je team niet aangemeld! Heb je nog vragen over het toernooi of je aanmelding, mail dan naar beachkorfbal@knkv.nl.

NK Beachdameskorfbal Outdoor
Voor dameskorfbal wordt het NK Beachdameskorfbal Outdoor op 30 augustus georganiseerd bij NKV in Nuenen. Damesteams kunnen zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen aan beachkorfbal@knkv.nl onder vermelding van NK Beachdameskorfbal Outdoor en met de volgende gegevens: Vereniging, team, categorie en mobiel telefoonnummer.

Inschrijven kan tot 10 augustus 2020.
Deelname kost 25 euro per team. Informatie over de betaling volgt later.

Foto: Marco Spelten, korfbalfoto.nl

De onderstaande registratie van je gegevens is enkel voor het NK Beachkorfbal Outdoor 2020.