Steun jouw vereniging met een shirt

Korfbal

ERIMA en Korfbaltotaal hebben in samenwerking met het KNKV sportshirts ontwikkeld waarmee leden en fans hun vereniging financieel kunnen steunen. Als zij het speciaal ontwikkelde sportshirt - inclusief verenigingslogo naar keuze - bestellen, doneren ze per shirt vijf euro aan de vereniging naar keuze. De #stayfit-shirts, die 17,95 euro kosten (exclusief verzendkosten), kunnen besteld worden via deze webshop.

“Het is mooi om te zien dat onze partners ERIMA en Korfbaltotaal zich het lot van onze verenigingen aantrekken en zich belangeloos inzetten voor deze actie door tegen kostprijs hun producten en diensten in te zetten. Op deze manier hopen we met elkaar de verenigingen financieel een steuntje in de rug te geven”, aldus Bibi Terlouw (Marketing KNKV).

Datum: 9 april 2020 uur