Ook NK Beach voor dameskorfbal op 30 augustus

Beachkorfbal

Vanwege de grote belangstelling voor het NK Beachkorfbal Outdoor op zondag 30 augustus in het The Hague Beachstadium, is besloten om op een tweede beachkorfbal locatie een NK Beachdameskorfbal Outdoor te laten plaatsvinden. Dit toernooi voor dameskorfbalteams wordt op zondag 30 augustus bij NKV in Nuenen georganiseerd. De D-, C-, B-, A-jeugd en senioren kunnen hier aan deelnemen. Aanmelden kan nog tot 10 augustus.

Beide NK Beachkorfbal toernooien zijn onderdeel van de #korfbalzomer. Door onder andere de Corona-maatregelen vinden de toernooien in kleinere omvang plaats. Dat betekent dat er voor een beperkt aantal teams plek is om deel te nemen.
Voor de categorie A-jeugd zijn alle plekken inmiddels ingevuld. Je kunt je als damesteam tot uiterlijk 10 augustus inschrijven door een mail te sturen aan beachkorfbal@knkv.nl. Geef daarin aan dat je mee wilt doen aan het NK Beachdameskorfbal Outdoor in Nuenen, je vereniging, naam en categorie van het team aan, inclusief een mobiel telefoonnummer.

Programma NK Beachdameskorfbal Outdoor bij NKV in Nuenen
In de ochtend: D- en C-jeugd
In de middag: B- en A-jeugd, Senioren (A-jeugd is VOL)

Deelname kost 25 euro per team. Informatie over de betaling hiervan volgt later.

Belangrijk!
Voor alle aanmeldingen geldt dat deelname niet direct definitief is.

In verband met de kleinere omvang wordt gekeken naar de mogelijkheden en het aantal aanmeldingen per categorie. Het kan ook zijn dat er per leeftijdscategorie slechts plaats is voor één team van een vereniging. We proberen hier zo spoedig mogelijk uitsluitsel over te geven.

NK Beachkorfbal Outdoor The Hague Beach
Door de organisatie van een tweede beachkorfbaltoernooi voor dameskorfbal in Nuenen is ruimte ontstaan bij de categorieën B- en C- jeugd voor het NK Beachkorfbal Outdoor in Scheveningen. Ook seniorenteams kunnen zich nog opgeven.

Stuur voor inschrijving tot uiterlijk 10 augustus een mail aan beachkorfbal@knkv.nl. Geef daarin aan dat je mee wilt doen aan het NK Beachkorfbal Outdoor in Scheveningen, je vereniging, naam en categorie van het team aan, inclusief een mobiel telefoonnummer.

Ook hier kost deelname 25 euro en volgt informatie over de betaling hiervan later.

Datum: 17 juli 2020 uur