Ontvang 2% Cashback bij Korfbaltotaal.nl!

Advertentie

Via het Korfbal Cashback Programma ontvang je Cashback bij je favoriete webshops. Of je nu een reis, nieuwe kleding of een televisie wilt bestellen, bij iedere aankoop ontvang je geld terug binnen de Shopping Community. Vanaf nu bespaar je dus ook bij iedere aankoop op Korfbaltotaal.nl!

In je persoonlijke profiel spaar je de Cashback op, wanneer je €5 hebt gespaard dan ontvang je het bedrag automatisch op je bankrekening gestort. Nog een leuk weetje: geef in je account aan bij welke vereniging jij speelt, dan ontvangt jouw vereniging tot 1% van het aankoopbedrag bij iedere aankoop die jij doet!

Shoppen maar!

Datum: 13 februari 2020 - 18:00 uur