Ilona van den Berg terug bij AW.DTV

Hoofdklasse

Ilona Ockeloen - van den Berg keert terug bij AW.DTV, zo werd zondag bekend. De speelster werd in 2016 uitgeroepen tot Korfbalster van het Jaar en in de seizoenen '15-'16 en '16-'17 vrouwelijk topscorer van de Korfbal League.

Ockeloen - van den Berg zal als verlengstuk van de trainersstaf gaan fungeren, zo is te lezen op de website van de Amsterdamse vereniging. “Ilona zal haar ervaring en kwaliteiten inzetten om tijdens trainingen en wedstrijden een mentor-rol te vervullen en zo de relatief jonge AW.DTV selectie naar een hoger niveau te brengen.”

Ook Bret Nolthuis keert terug bij de hoofdstedelingen. Nolthuis hing eerder zijn korfbalschoenen aan de wilgen, maar na een korte break kriebelt het korfbal toch.

Meer op de website van AW.DTV.

Datum: 22 juni 2020 uur