Kroon, Van der Vorst (LDODK) en Hoekstra (DOS'46) kondigen afscheid aan

Korfbal League1

Marjoijn Kroon, Diana van der Vorst (beiden LDODK/Rinsma Modeplein) en Geertje Hoekstra (DOS'46) hebben donderdagavond aangekondigd na dit seizoen te stoppen met korfballen op het hoogste niveau.

"Het is tijd voor de andere Marjolijn", zo laat oud-international Marjolijn Kroon optekenen op de website van LDODK. "Ik beleef het korfbal al op een andere manier dan in het verleden en kan niet meer leveren wat ik wil. En het past niet bij mij om half werk te leveren." Meer over het stoppen van de oud-speelster van OVVO, Fortuna en KZ vind je hier.

Van der Vorst
Diana van der Vorst laat op de website van de Friese club weten dat fysieke problemen voor haar de belangrijke reden vormen om het na dit seizoen voor gezien te houden. "Het is zwaar om mijn werk en privé met topsport te combineren", aldus de oud-speelster van Hoogkerk en Nic. Meer, hier.

Hoekstra
"Een beslissing waarvan ik – ook gezien mijn maatschappelijke loopbaan – voelde dat die eraan zat te komen, maar ook een beslissing die ik toch elke keer weer voorzichtig wist uit te stellen", zo vertelt Hoekstra, oud-speelster van Quick'21, Nic. en LDODK: "Het is tijd om mijn focus te verleggen", zo vervolgt ze op de website van DOS'46

Datum: 12 maart 2020 uur