Skip to the main content

Gezocht: (oud) korfballers die willen meedenken!

Het KNKV wil dat iedereen die wil korfballen, kan blijven korfballen. Daarom zijn we bezig met een nieuwe korfbal-vorm voor volwassenen. We zijn benieuwd wat jij van deze nieuwe vorm vindt.

Wie zoeken we?

Ben jij tussen de 25 en 60 jaar oud en:

  • Onlangs gestopt met korfbal of van plan om te stoppen?
  • Of al langer geleden gestopt, langer dan 5 jaar terug?
  • Of speel je op dit moment korfbal op recreatief niveau?

Dan zoeken we jou!

 

Hoe ziet het onderzoek er uit?

Het onderzoek bestaat uit een online interview met jou en iemand die jij goed kent, zoals een korfbalmaatje, vriend(in), broer, of zus, zolang deze persoon ook tot de doelgroep behoort. Je mag zelf bepalen wie je erbij betrekt. Heb je niemand om dit mee te doen? Geen probleem, je kunt je alsnog aanmelden en dan word je gekoppeld aan iemand anders.

Het interview is online en duurt 45 minuten. Daarin krijg je vragen over wat jouw reden is geweest om te stoppen en wat voor jou belangrijk zou zijn als je weer begint met korfballen. Deze interviews vinden plaats op maandag 11 november tussen 13.00 uur en 17.15 uur en op dinsdag 12 november tussen 15.30 uur en 20.00 uur.

Onderzoeksbureau Motivaction voert dit onderzoek uit voor het KNKV.

Wat staat er tegenover?

Iedereen die meewerkt aan dit onderzoek ontvangt twee kaarten voor A-jeugd Hoofdklasse finale en de finale van de Kenonz Korfbal League op zaterdag 13 april ’25 in Rotterdam Ahoy. 

Ben of ken jij iemand die in onze doelgroep valt? Meld je dan aan via deze link: https://xs.motivaction.nl/onderzoek/KNKV óf stuur dit bericht door en help ons verder!

M-Select, het selectiebureau van Motivaction, neemt contact met je op om het interview in te plannen.

Archieffoto: Marco Spelten

Gerelateerde artikelen

Dameskorfbal Topklasse 2024-2025 – veld #5
Dameskorfbal
Dameskorfbal Topklasse 2024-2025 – veld #5
Op één wedstrijd na, zit de eerste helft van de veldcompetitie erop voor de Dameskorfbal Topklasse. In Topklasse A is Rosolo foutloos gebleven in de eerste seizoenshelft. In de Topklasse B deed Altior goede zaken. De promovendus kan zomaar eerste in de poule eindigen als ze de laatste wedstrijd komend weekend kan winnen van hekkensluiter […]
Lees meer
A-jeugd Hoofdklasse '24/'25 - najaar #6
A-jeugd Hoofdklasse
A-jeugd Hoofdklasse '24/'25 - najaar #6
Ook in de A-jeugd Hoofdklasse zijn alle beslissingen gevallen en weten we nu wie er in het voorjaar in de kampioenspoule spelen, wie er in de degradatiepoule uit gaan komen en welke ploegen er afzakken naar de Overgangsklasse. De laatste speelronde leverde geen grote verrassingen meer op, hoewel koploper LDODK A1 in poule 1 een ruime nederlaag leed tegen hekkensluiter Unitas A1.
Lees meer
Ereklasse '24/'25 - najaar #6
Ereklasse
Ereklasse '24/'25 - najaar #6
De najaarscompetitie is voorbij, de veldschoenen kunnen voorlopig in de kast. Na zes speelronden weten we wie er in het voorjaar gaan strijden richting het Kampioenschap van Nederland, wie er vecht voor handhaving en welke nieuwe ploegen er vanuit de Hoofdklasse gaan knokken voor hun plek in de Ereklasse.
Lees meer

Topartikelen

Topkorfbal
NKD 2024
Dameskorfbal
Rosolo is Nederlands Kampioen op het veld bij de dames!
TeamNL Korfbal
Wijzigingen selectie TeamNL Korfbal