Skip to the main content

Winnaars Korfbal Leagueverkiezingen

Korfbal League

De winnaars van de Korfbal Leagueverkiezingen 2023-2024 zijn bekend! Traditioneel sluiten we het Korfbal Leagueseizoen af met de verkiezingen voor beste speler/speelster, beste speler/speelster U21, beste coaches en beste scheidsrechters.

Eerder al werden de nominaties in de verschillende categorieën bekend gemaakt. Deze werden gedaan door de coaches van de tien ploegen die in de Kenonz Korfbal League spelen én de bondscoach. Vervolgens kregen de spelers van de Korfbal Leagueploegen de gelegenheid om te stemmen. Daaruit zijn de volgende winnaars gekomen:

Beste speelster:
Daniëlle Boadi (DVO/Transus)

Beste speler:
Richard Kunst (PKC/Vertom)

Beste speelster U21:
Nikki Boerhout (KZ/Keukensale.com)

Beste speler U21:
Merijn Mensink (Fortuna)

Beste coaches:
Richard van Vloten en Marc Verberk (DVO/Transus)

Beste scheidsrechtersduo:
Marcel Luttik en Joeri Kok

Tijdens een uitgebreide lunch in ‘De Heeren van Montfoort’ zijn de winnaars gehuldigd en hebben zij hun prijzen ontvangen.

Gerelateerde artikelen

A-jeugd Hoofdklasse '24/'25 - najaar #4
A-jeugd Hoofdklasse
A-jeugd Hoofdklasse '24/'25 - najaar #4
Na vier speelronden is alleen Fortuna A1 (AHK-04) nog ongeslagen. Alle andere ploegen in de A-jeugd Hoofdklasse hebben ergens puntverlies geleden en dus zijn de onderlinge verschillen ook niet groot. De nummers één en twee strijden in het voorjaar in de kampioenspoules om het Kampioenschap van Nederland, de nummers drie spelen in de degradatiepoules en […]
Lees meer
Dameskorfbal Topklasse 2024-2025 – veld #3
Dameskorfbal
Dameskorfbal Topklasse 2024-2025 – veld #3
Speelronde 3 in de Dameskorfbal Topklasse is alweer achter de rug. Met nog maar twee speelrondes te gaan voor de teams de zaal in gaan, worden de verhoudingen in beide poules steeds duidelijker. Topklasse A DDW – Rosolo De wedstrijd tussen DDW en Rosolo is altijd wat beladen. Hooge Mierde en Reusel liggen hemelsbreed slechts […]
Lees meer
Bondscoach Korporaal maakt EK-selectie bekend
Internationaal TeamNL Korfbal
Bondscoach Korporaal maakt EK-selectie bekend
In aanloop naar het EK Korfbal, dat van 28 oktober tot en met 2 november aanstaande gespeeld wordt in Calonge i Sant Antoni (Girona, Catalonië), heeft bondscoach Ard Korporaal zijn toernooiselectie bekend gemaakt.
Lees meer

Topartikelen

Topkorfbal
NKD 2024
Dameskorfbal
Rosolo is Nederlands Kampioen op het veld bij de dames!
TeamNL Korfbal
Wijzigingen selectie TeamNL Korfbal